Bunica ' s Challah umplutura

Bunica ' s Challah umplutura
Rețeta de umplutură a bunicii este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un super fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru 53 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 273 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri de pui cu Brie, măr ras Granny Smith și Dijon-reducere balsamică pe Challah prăjită, Umplutură De Castane Challah, și Umplutură De Aragaz Lent Challah.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți și amestecați ceapa tocată până devine translucidă, aproximativ 10 minute. Puneți ceapa deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt din sticlă de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Umpleți un castron cu apă caldă și înmuiați provocarea, câte o felie pe rând. Stoarceți ușor excesul de apă și așezați provocarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChallahChallah
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se amestecă ceapa gătită, morcovii și țelina și se amestecă ușor în ouă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Întindeți umplutura în vasul de copt pregătit, acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit până când este gătit și setat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista