Bulgur-Chiftele Cu Ardei (Batirik)
Dacă doriți să adăugați mai multe vegan rețete pentru cutia de rețete, bulgur-Pepper Patties (Batirik) ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 190 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă din rețetele mele necesită piper de Alep măcinat, ceapă grosieră, roșii și sare de mare. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne de vită și Bulgur, Pateuri de grâu praz, fetan și bulgur, și Salată De Grâu Macrou, Piper Și Bulgur.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; lăsați să stea 15 minute.
Adăugați fisticul și următoarele 4 ingrediente (prin sare); se amestecă bine. Apăsați amestecul de bulgur într-o cană de măsurare uscată (1/4 cană); desfaceți pe un platou. Repetați cu amestecul de bulgur rămas pentru a forma 12 torturi în total. Se răcește timp de 15 minute; modelați fiecare porție de bulgur într-un tort de 2 1/2 inch. Se acoperă cu pătrunjel tocat, dacă se dorește.
Notă de vin: un fel de mâncare proaspăt și ușor de bulgur-Pepper Patties (Batirik) se potrivește excelent pentru un sauvignon Blanc verde cu lămâie. Chilian Terra Andina Reserva Sauvignon Blanc 2008 ($1
este o mare valoare. -- Jeffery Lindenmuth