Budinca de orez cu zahar brun si scortisoara

Budinca de orez cu zahar brun si scortisoara
Zahărul brun și budinca de orez cu scorțișoară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 227 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de zahăr brun, apă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 30 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Budincă De Orez Risotto Cu Zahăr Brun Și Vanilie, Budincă de orez cu scorțișoară și zahăr cu stafide înmuiate în Bourbon, și Tort de cafea cu scorțișoară și zahăr acoperit cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de vanilie.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță. Se amestecă orezul, untul și sarea în apă până când untul se topește. Acoperiți cratița și scoateți-o de pe foc. Puneți deoparte până când apa este absorbită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă laptele, zahărul brun, amidonul de porumb și extractul de vanilie în orez; aduceți la foc mic la foc mediu în timp ce amestecați; gatiti pana cand orezul are consistenta de fulgi de ovaz, aproximativ 5 minute. Budinca de oală în boluri și praf cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Zahăr BrunZahăr Brun
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
LapteLapte
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista