Budinca de orez din lapte de cocos este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă face 12 porții cu 675 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, coajă de portocală confiată, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 24%. Rețete similare sunt Budinca de orez cu lapte de cocos, Budinca De Orez Cu Lapte De Cocos, și Risotto cu lapte de cocos (budincă de orez Arborio).
Instrucțiuni
1
Înmuiați orezul în 2 căni de apă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
2
Scurgeți și turnați orezul într-un robot de bucătărie. Se macină până se rupe, dar nu se pudrează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Se toarnă într-o oală cu 4 căni de apă și se adaugă uleiul. Aduceți la fierbere și gătiți 20 de minute, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se amestecă 3 căni de apă, 2 căni de lapte de cocos și zahărul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Lăsați să stea să se dizolve, 20 de minute.
6
Se încorporează amestecul de zahăr și jumătate de unt în orez, amestecând la foc mediu. După 5 minute, adăugați restul de 2 căni de lapte de cocos, untul rămas, șofranul și apa de trandafiri. Se fierbe până când orezul este fiert și are o consistență groasă, încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Apa De Trandafiri
șofran
Unt
Zahăr
Orez
7
Se ia de pe foc și se toarnă într-un bol de servire, amestecând să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se pune la frigider timp de 4 ore pentru a se seta.
9
Se ornează cu fistic și coajă de portocală confiată.