Budinca De Orez Cu Dovleac

Budinca De Orez Cu Dovleac
Budinca de orez cu dovleac este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, dovleacul, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca De Orez Cu Dovleac, Budinca De Orez Cu Dovleac, și Budinca De Orez Cu Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați orezul, laptele, zahărul, fasolea de vanilie, coaja de portocală, sucul de portocale și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-mic și gătiți, amestecând ocazional, până când orezul este fraged și majoritatea (dar nu tot) lichidului este absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se ia de pe foc. Aruncați fasolea de vanilie. Se amestecă dovleacul. Rețeta poate fi făcută înainte până în acest moment. Acoperiți și refrigerați cu până la 2 zile înainte. Pentru a reîncălzi, amestecați încă 1 1/2 căni de lapte și amestecați ușor la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Se servește cald, presărat cu zahăr brun, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista