Budincă de pâine Panettone cu sos Amaretto

Budincă de pâine Panettone cu sos Amaretto
Budinca de paine Panettone cu sos Amaretto este o reteta lacto ovo vegetariana cu 10 portii. Acest desert are 517 calorii, 14 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Pentru 90 de cenți per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, pâine panettone, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, care este solid. Rețete similare includ budinca de pâine Panettone cu sos Amaretto, Budinca de pâine beată cu sos Amaretto și Budinca de pâine cu ciocolată albă și afine cu sos de cremă Amaretto.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru a face sosul: Aduceți smântâna, laptele și zahărul la fiert într-o cratiță mică, grea, la foc mediu, amestecând des. Într-un castron mic, amestecați amaretto și amidonul de porumb pentru a se amesteca și apoi amestecați în amestecul de smântână. Se fierbe la foc mediu-mic până când sosul se îngroașă, amestecând constant, aproximativ 2 minute. Se lasa deoparte si se tine la cald. (Sosul amaretto poate fi preparat cu 3 zile înainte. Acoperiți și lăsați la frigider. Reîncălziți înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru a face budinca de pâine: ungeți ușor cu unt o tavă de copt de 13 pe 9 pe 2 inchi. Aranjați cuburile de pâine în vasul pregătit. Într-un castron mare, bateți ouăle, smântâna, laptele și zahărul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Turnați crema peste cuburile de pâine și apăsați ușor cuburile de pâine pentru a le scufunda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
5
Lăsați să stea timp de 30 de minute, presând din când în când cuburile de pâine în amestecul de cremă. (Rețeta poate fi pregătită până în acest moment cu 2 ore înainte. Acoperiți și dați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți până când budinca se umflă și se fixează în centru, aproximativ 45 de minute. Se răcește ușor. Turnați budinca de pâine în boluri, stropiți cu sosul amaretto cald și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez

Madeira și Pedro Ximénez sunt alegerile mele de top pentru budinca de pâine. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximénez, cu note de smochine și caramel, se potrivește atât de bine cu budinca de pâine. Madeira este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista