Budincă De Pâine Eggnog-Panettone
Eggnog-Panettone Pâine Budinca este un gluten gratuit și FODMAP prietenos desert. Această rețetă face 12 porții cu 296 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, extract de vanillan, panettone și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Budincă de pâine Eggnog-panettone, Budinca De Paine Panettone Eggnog, și Budinca De Pâine Panettone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Puneți un ceainic cu apă pentru a fierbe pentru o baie de apă. Cu un cuțit zimțat, îndepărtați crustele laterale din jumătatea piesei panettone.
Tăiați în zaruri de 3/4 până la 1 inch. Ar trebui să aveți 5 căni. Rezervați panettona cubată într-un bol mare de amestecare.
Pentru crema de ouă, într-un alt castron amestecați bine ouăle, gălbenușurile, zahărul, jumătate și jumătate, romul, extractul de vanilie și o grătar sănătos de nucșoară proaspătă.
Turnați acest lucru peste cuburile de pâine.
Pulverizați o cutie de brioșă cu 12 găuri cu spray de gătit pentru legume. Puneți ușor și uniform amestecul de pâine/ouă în cutiile de briose. Cuburile mari care se lipesc arată frumos.
Așezați forma de brioșă umplută într-o foaie de prăjituri cu fețe înalte sau o tigaie de prăjire.
Transferați în cuptorul preîncălzit și turnați cu grijă apa fierbinte din fierbător pe foaie tigaie, creând o baie de apă pentru ca cositorul de brioșă să stea.
Coaceți 15 până la 20 de minute până când blaturile sunt rumenite frumos și o scobitoare vine curată din centru.
Budinca de pâine poate fi servită caldă sau rece. Inghetata de vanilie sau frisca ar fi acompaniamente minunate.
Alternativ, așezați cositorul de briose într-o tigaie de prăjire pe aragaz.
Se toarnă până la 1 inch de apă clocotită. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare timp de 15 până la 20 de minute. Budincile se vor pufni și o scobitoare va ieși curată din centru. Blaturile nu se vor rumeni cu această metodă. Poate că un strop de zahăr scorțișoară la momentul servirii ar fi frumos.