Budincă De Pâine Cu Dovleac Vegan
Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 187 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, ROM, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Go Dairy Free are 40 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Budincă De Pâine Cu Dovleac Vegan, Budincă de pâine cu piersici vegane acoperită cu înghețată vegană din Tean cu gheață, și Budincă sănătoasă de plăcintă cu dovleac (fără zahăr, cu conținut scăzut de carbohidrați, vegană).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și ungeți ușor un vas de copt de 9 x 13 inch.Mai întâi, tăiați pâinea în cuburi de 1 inch și puneți-o deoparte.
Bateți împreună piureul de dovleac, amidonul de porumb, zahărul, condimentele și sarea într-un castron mare.Odată neted și bine combinat, stropiți încet laptele de soia și romul și amestecați până când amestecul este omogen.Aruncați cuburile de pâine și ghimbirul cristalizat și folosiți o spatulă largă pentru a acoperi ușor pâinea cu dovleacul.
Turnați amestecul cocoloaș în tigaia pregătită și neteziți bucățile într-un strat uniform.
Lăsați să stea 10 minute la temperatura camerei pentru ca lichidele să se înmoaie puțin, apoi coaceți timp de 45 – 50 de minute. Marginile ar trebui să pară setate, dar interiorul va rămâne destul de moale și umed. Budinca de pâine bună ar trebui să fie foarte umedă, așa că aveți grijă să nu o coaceți prea mult!
Lăsați să se răcească aproximativ 15 minute înainte de servire. Puteți fie să vă faceți timp pentru a face felii frumoase și îngrijite, așa cum am făcut eu, fie pur și simplu să luați o lingură mare și să o scoateți pe farfurii. Va avea un gust bun indiferent de ce, așa că nu contează dacă este puțin urât!
Se servește cald cu caramel, cremă bătută sau poate chiar sos de fudge.