Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 349 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, vanilie, jumătăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Budincă De Pâine Cu Dovleac, Budincă De Pâine Cu Dovleac, și Budincă De Pâine Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți fundul și partea laterală a tăvii cu formă de arc, 10x3 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția cuburilor de pâine, coacăze și nuci pecan într-un castron mare până se omogenizează bine. Se amestecă cubulețe de pâine, coacăze și nuci pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Cuburi De Pâine
Coacăze
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați amestecul să stea 10 minute; lingură în tigaie cu formă de arc. Aranjați jumătățile de pecan deasupra budincii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
5
Lăsați să stea 10 minute; îndepărtați partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se servește cald cu smântână. Dați la frigider orice budincă rămasă.