Budinca de pâine de dovleac și Cheddar este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 495 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica eșalotă, ouă, jumătate și jumătate, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Budincă De Pâine Cu Dovleac Și Cheddar, Budincă de pâine cu dovleac și parmezan, și Budincă De Pâine Sărată De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. Aruncați squash cu 1 lingură de ulei pe foaia de coacere cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se presară cu sare grosieră; coacepână când dovlecelul este fraged, întorcându-se cupatula ocazional, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Suc De Fructe
3
Bateti ouale intr-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați jumătate și jumătate, vin, muștar și 1 1/2 linguriță sare grosieră; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați baghetăbucăți; pliați ușor în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
6
Lasăînmuiați 30 de minute, amestecând ocazional.
7
Între timp, încălziți 2 linguri de uleiîn oală mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați șalotă și saut până la moale, agitatfrecvent, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
9
Adăugați kale; acoperiți și gătiți 2 minute. Descoperiți șise amestecă până când varza este ofilită,dar încă verde strălucitor, aproximativ 5 minute (varza va fi puțin crocantă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
10
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Unt generos de coacere de 13x9x2 inchfel de mâncare. Folosind lingura cu fante, transferați jumătate de pâine din amestecul de ouă în vasul de coacere pregătit, aranjând să acopere cea mai mare parte a felului de mâncare. Puneți jumătate de varză peste pâine. Puneți o jumătate de dovleac peste pâine și varză; stropeștecu jumătate de brânză. Repetați cu restul de pâine, varză, dovlecei și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânză
Suc De Fructe
Pâine
Kale
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
12
Se toarnărămânând amestec de ouă peste budinca de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Ouă
13
Acoperiți budinca de pâine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
14
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Îndepărtați folia; coaceți neacoperit până când aluatul este setat și pâinea se simte elastică până la atingere, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
16
Preîncălziți broiler; budinca de carne până labrânză maro ușor, aproximativ 2 minute.Se răcește 5 minute și se servește.