Budincă de pâine cu brioșă de rubarbă și ghimbir

Budincă de pâine cu brioșă de rubarbă și ghimbir
Budinca de pâine cu brioșă de rubarbă și ghimbir ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 347 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 83 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, fasole de vanilie, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Paine Brioche, Budincă De Pâine Brioche Cu Banane, și Budinca De Paine Brioche Cu Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți conservele și 1/2 cană de apă într-o tigaie mare și grea, peste mediu, până când conservele se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
2
Presărați ghimbirul și coaja de portocală. Împrăștiați rubarba uniform în tigaie. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional foarte ușor, până când rubarba este ușor fragedă, dar încă intactă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
RubarbăRubarbă
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă amestecul într-un set mare de sită peste o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
4
Lăsați să se scurgă 15 minute. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți fructele și siropul separat și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
SiropSirop
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți zahărul și ouăle într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Puneți laptele și smântâna într-o cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie. Se aduce la foc mic la foc mediu. Adăugați treptat amestecul de smântână fierbinte în amestecul de ouă, amestecând cremă pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
CremăCremă
SemințeSemințe
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Unt 13 x 9 x 2-inch oval vas de copt. Aranjați suficiente felii de pâine în vas pentru a acoperi fundul (unele spații vor rămâne între felii). Lingurați jumătate de rubarbă uniform. Repetați cu pâine și rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
UntUnt
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se toarnă cremă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
6
Așezați vasul de copt în tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți budinca până când este așezată în centru, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea în baie de apă 30 de minute; elimina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
11
Se fierbe siropul rezervat până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
12
Periați blatul de budincă cu niște sirop de rubarbă. Puneți budinca caldă înbowls; top cu sirop și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
RubarbăRubarbă
SiropSirop
13
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista