Budincă de orez cu cremă coagulată la cuptor lent

Budincă de orez cu cremă coagulată la cuptor lent
Budinca de orez cu cremă coagulată la cuptor lent este un desert care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 867 calorii, 8g de proteine, și 72g de grăsime pe porție. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 260 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, orez cu budincă cu cereale scurte, cremă coagulată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Budincă De Pâine Și Unt Servită Cu Smântână Coagulată Și Compot, Înghețată de ghimbir cu cremă coagulată și tulpină, și Cremă coagulată se desparte.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Ungeți ușor un vas rezistent la cuptor. Se spală bine orezul sub apă rece, apoi se scurge. Aduceți laptele și cremele la fiert cu păstaia de vanilie, adăugați orezul și zahărul, apoi amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Puneți orezul în vasul pregătit, apoi radeți puțin nucșoară deasupra. Punctați cu butoane de unt, coaceți timp de 15 minute, coborâți cuptorul la 160C/ventilator 140C/gaz 3, apoi coaceți încă 1 oră, moment în care budinca ar trebui să fie maro auriu deasupra și cremoasă dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Serviți cu linguri din gemul meu rapid de zmeură (mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Budinca de orez funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista