Budincă de nuci de pin și curmale fără Gluten din cartea de bucate Grand Canyon

Nevoie de o desert fără gluten, fără lactate și vegetarian? Budinca de nuci de pin și curmale fără Gluten din cartea de bucate Grand Canyon ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Această rețetă de la acest Mama Cooks are 1 fani. Un amestec de ou, nuci de pin, curmale medjool și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-uri de nuci de pin fără Gluten din cartea de bucate Grand Canyon, Gătiți cartea: Oreos fără Gluten, și Gatiti cartea: Grand Central Bakery Scones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Se amestecă zahărul și ouăle.
Adăugați curmale, făină de orez brun, sare, putere de coacere și nuci de pin.
Se toarnă într-un vas de copt uns, puțin adânc.
Coaceți la 350 de grade timp de 30 de minute până se rumenesc.