Brownies Touchdown cu sos de Caramel
Negrese Touchdown cu sos de Caramel ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 70g de grăsime, și un total de 1153 calorii. Această rețetă servește 12. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Touchdown Negrese, Piersici și cremă cremă congelată cu Brownies și sos de Caramel întunecat sărat, și Prietenul Negrese {Caramel Negrese} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aduceți o oală cu apă la fierbere și așezați un vas metalic sau un cazan dublu peste el; asigurați-vă că vasul nu atinge apa.
Adăugați pătratele de unt și ciocolată în castron și amestecați până se topește.
Turnați ciocolata topită într-un bol mare de sticlă.
Adăugați zahărul, făina, nucile, vanilia și ouăle și amestecați bine.
Aliniați un vas de copt de 13 pe 9 pe 2 inci cu hârtie pergament. Frecați hârtia pergament cu unt pentru a preveni lipirea. Apoi turnați aluatul de brânză în vas.
Coaceți până când o scobitoare de lemn introdusă în centru iese curată, aproximativ 30 de minute.
Scoateți brownies din cuptor.
Folosiți hârtia pergament pentru a ridica brownies din vasul de copt.
Serviți cald cu înghețată de vanilie și stropiți cu sos de Caramel.
Garnisiți cu toppinguri suplimentare, după cum doriți.
Într-o cratiță mare, combinați zahărul și 1 1/2 căni de apă. Gatiti si amestecati la foc mare pana cand zaharul este dizolvat si amestecul ajunge la fierbere. Reduceți căldura la mediu. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul are o culoare aurie.
Scoateți din căldură. Îndepărtați cu grijă crema, pe jumătate la un moment dat. Se amestecă untul și vanilia. Reveniți la foc mediu pentru a topi orice bulgări de zahăr.