Brodetto: Supă De Pește

Brodetto: supa de pește ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 418 calorii, 46G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $6.71 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de oțet balsamic, midii, peperoncino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 84%. Încercați Brodetto: Supă De Pește, Brodetto-Supă De Pește Italiană, și Supă de scoici și midii: Brodetto di Cozze e Vongole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, adăugați ulei de măsline, țelină, ceapă de primăvară, maghiran, pătrunjel, cimbru și usturoi sotati până când ceapa începe să devină transparentă aproximativ 5 minute.
Adăugați oțetul, roșiile cherry, peperoncino, conservele de roșii întregi, sepia și vinul. Se lasă să se fierbe la foc mic și apoi se fierbe timp de 10 minute.
Adăugați Branzino așezând deasupra bulionului și împingând foarte ușor peștele în jos. Se lasă să gătească 5 minute.
Adăugați midii, scoici de ras, langoustine, creveți și calmar, așezând deasupra bulionului și peștele împingând ușor în jos cu o oală mare și ungând peștele de coajă cu bulionul fierbinte. Acoperiți vasul cu un capac și gătiți timp de 2 până la 3 minute până când midiile și scoicile sunt toate deschise și creveții langoustine și calmarul sunt gătite. Gustați și condimentați cu sare și piper. Îndepărtați cu grijă pe platoul de servire și presărați pătrunjel deasupra.;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.