Broccoli rabe cu usturoi și stafide aurii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Broccoli Rabe cu usturoi și stafide aurii. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 87 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Broccoli rabe cu stafide aurii, Paste Broccoli rabe cu usturoi auriu, și Paste Broccoli rabe cu usturoi auriu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Tăiați broccoli rabe în bucăți de 2 inci. Gatiti broccoli rabe in apa clocotita 2 minute; scurgere.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și usturoiul în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand ocazional.
Adăugați broccoli rabe și stafide în tigaie; gatiti 2 minute. Se amestecă sare și piper negru.
Variația Broccoli Rabe cu crutoane Polenta: se prepară rețeta de bază, omițând stafide.
Tăiați patru felii de 1 inch de mămăligă cu tub frigorific; tăiați feliile în cuburi de 1 inch.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați mămăligă; gătiți 8 minute, transformându-se în maro pe toate părțile. Top broccoli rabe cu crutoane.
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 2/3 cană) calorii 137; grăsime 8g( sat 9g); sodiu 253MG
Variație Broccoli Rabe cu susan și soia: pregătiți rețeta de bază, păstrând Rabe întregi, tocând usturoiul, înlocuind 2 lingurițe de ulei de arahide cu ulei de măsline și omițând stafidele. Aruncați ușor Rabe sotate în 1 lingură de sos de soia cu sodiu inferior, 1 linguriță de oțet de vin de orez, 1/2 linguriță de zahăr și 1/2 linguriță de ulei de susan prăjit.
Se presară cu 1 linguriță semințe de susan prăjite.
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 2/3 cană) calorii 71; grăsime 2G( sat 5g); sodiu 251 mg
Variația Broccoli Rabe cu fasole albă și parmezan: pregătiți rețeta de bază, creșterea uleiului la 2 linguri, creșterea ardeiului roșu la 1/4 linguriță, creșterea usturoiului la 5 căței, omiterea stafidelor și creșterea piperului negru la 1/2 linguriță. Se amestecă 1 (15 uncii) poate clătit și scurs fasole cannellini; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine. Se acoperă cu 1 uncie de parmezan ras.
Servește 6 (Dimensiune de servire: aproximativ 3/4 cană) calorii 119; grăsime 9g( sat 4G); sodiu 273MG