Broccoli cu Topping de pesmet de migdale
Broccoli cu topping de pesmet de migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 61 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oregano, piper, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Paste Primavera cu topping de pesmet, Cassoulet confortabil cu topping de pesmet cu ierburi, și Supă de conopidă cu topping de pesmet de hamsii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Gatiti broccoli in apa clocotita timp de 2 minute si scurgeti. Clătiți cu apă rece; se scurge bine.
Așezați broccoli într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Combinați pesmetul și ingredientele rămase și presărați uniform amestecul de pesmet peste broccoli.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când amestecul de pesmet se rumeneste.