Broșe de vită Teriyaki
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete japoneze în cutia de rețete, Kabobs de vită Teriyaki ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 684 de calorii , 28 g de proteine și 29 g de grăsime per porție. Pentru 3,79 USD per porție , primești un fel principal care servește 8. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Dacă aveți la îndemână muschi de vită, roșii cherry, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 55% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum carnea de vită Teriyaki Stir Fry , Chicken Shish Kabobs și Chicken Kabobs la grătar .
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele cinci ingrediente. Pune deoparte 1/2 cană pentru ungere și pune la frigider.
Adăugați carne de vită la marinada rămasă; întoarce-te la haină. Pungă sigilată; se lasa la frigider 1 ora, intorcandu-se din cand in cand.
Scurgeți și aruncați marinada. Pe frigarui de metal sau lemn inmuiat, alternati carnea de vita, rosiile, ciupercile, ardeii verzi si ceapa. Se grata, neacoperit, la foc mediu timp de 3 minute pe fiecare parte. Se unge cu marinada rezervată. Continuați să întoarceți și să ungeți timp de 8-10 minute sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Serviți carnea și legumele peste orez, dacă doriți.