Broșe de vită Teriyaki

Broșe de vită Teriyaki
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete japoneze în cutia de rețete, Kabobs de vită Teriyaki ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 684 de calorii , 28 g de proteine și 29 g de grăsime per porție. Pentru 3,79 USD per porție , primești un fel principal care servește 8. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Dacă aveți la îndemână muschi de vită, roșii cherry, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 55% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum carnea de vită Teriyaki Stir Fry , Chicken Shish Kabobs și Chicken Kabobs la grătar .

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele cinci ingrediente. Pune deoparte 1/2 cană pentru ungere și pune la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați carne de vită la marinada rămasă; întoarce-te la haină. Pungă sigilată; se lasa la frigider 1 ora, intorcandu-se din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
6 Până La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați6 Până La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați
3
Scurgeți și aruncați marinada. Pe frigarui de metal sau lemn inmuiat, alternati carnea de vita, rosiile, ciupercile, ardeii verzi si ceapa. Se grata, neacoperit, la foc mediu timp de 3 minute pe fiecare parte. Se unge cu marinada rezervată. Continuați să întoarceți și să ungeți timp de 8-10 minute sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Felii Sau Felii De Lamaie, OptionalFelii Sau Felii De Lamaie, Optional
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ciupiți Piper MăcinatCiupiți Piper Măcinat
6 Până La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați6 Până La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați
6 Cutii (14 Uncii) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu6 Cutii (14 Uncii) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
2 Mango Mari, Coapte și Tari, Decojite, Tăiate Felii și Tăiate Felii Lungi2 Mango Mari, Coapte și Tari, Decojite, Tăiate Felii și Tăiate Felii Lungi
4
Serviți carnea și legumele peste orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Cutii (14 Uncii) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu6 Cutii (14 Uncii) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista