Brie la cuptor cu usturoi prăjit
Brie la cuptor cu usturoi prăjit este un lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 440 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,86 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de baghetă de pâine, ulei de măsline, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 46%. Rețete similare sunt Mușcături de brie La Cuptor cu măsline și usturoi prăjit și unelte de bucătărie crocante, Usturoi prăjit și Brie Crostini, și Usturoi Prăjit Și Supă Brie.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea exterioară din hârtie din usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Periați cu 1-1 / 2 lingurițe ulei;se presara cu rozmarin. Înfășurați în folie rezistentă.
Se coace la 425 CP timp de 30-35 minute sau până se înmoaie.
Între timp, tăiați al patrulea vârf de pe pâinea de pâine; scobiți cu grijă suficient din fundul pâinii, astfel încât brânza să se potrivească. Cubul a scos pâinea; pus deoparte.
Se răcește usturoiul timp de 10-15 minute. Reduceți căldura la 375 de grade. Strângeți usturoiul înmuiat într-un castron și amestecați cu o furculiță; se întinde peste brânză. Înlocuiți blatul de pâine; periați exteriorul pâinii cu uleiul rămas. Înfășurați în folie rezistentă.
Coaceți timp de 45-50 de minute sau până când brânza este topită.
Serviți cu baghetă prăjită, struguri și cuburi de pâine rezervate.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruinart Brut ros Euro (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)]()
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.