Brie la cuptor cu ciuperci și cimbru

Brie la cuptor cu ciuperci și cimbru
Brie la cuptor cu ciuperci și cimbru ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $2.59 pe portie. O porție conține 300 de calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci porcini, șalotă, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brie La Cuptor Cu Cireșe Uscate Și Cimbru, Brie La Cuptor Dip cu roșii uscate la soare, cimbru, și Brie la cuptor cu unt de mere, nucă și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți porcini uscați pentru a îndepărta orice nisip.
2
Punețiporcini și vin în cratiță mică. Aducețisă fiarbă la foc mic; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Folosindlingură plită, transferați porcini la suprafață de lucru și tocați grosier. Filtru de linie cu prosop de hârtie umed; strecurați vinul într-un castron mic și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
4
Se topește untul într-o abilitate mare marepeste căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Adăugați crimini andshiitakes.
6
Se presară sare și piperși gătiți până se rumenesc, amestecând ocazional,aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
7
Adăugați șalotă și amestecați până lamoale, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
8
Adăugați porcini tocateși vin strecurat. Se fierbe până aproape uscat, aproximativ 1 minut. Se amestecă cimbru. Condimenteazăgust cu sare și piper. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CimbruCimbru
VinVin
9
Scoateți Brie din cutie, aruncând capaculși hârtie. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați coaja de susdin Brie; aruncați. Întoarce-l pe Brie la box.(Alternativ, stivuiți două straturi de 12 inci și pliați în sus în jurul fundului și părților laterale ale Brie, sertizând folia la margini, lăsând partea superioară expusă.) Amestec de ciuperci Movilă deasupra
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Brie. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte.Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camereiînainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
11
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Așezați Brie cuciuperci pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Coacepână când brânza începe să se topească și ciupercilesunt încălzite, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
14
Transferați Brie în cutie pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
15
Serviți fierbinte cufelii de vinete.
16
* Disponibil în secțiunea de produse a multor supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele italiene.
1
Pentru a tăia mai ușor blatul de Brie, puneți mai întâi brânza la congelator pentru câteva minute pentru a o întări ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista