Brie la cuptor cu ciuperci și cimbru
Brie la cuptor cu ciuperci și cimbru ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $2.59 pe portie. O porție conține 300 de calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci porcini, șalotă, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brie La Cuptor Cu Cireșe Uscate Și Cimbru, Brie La Cuptor Dip cu roșii uscate la soare, cimbru, și Brie la cuptor cu unt de mere, nucă și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți porcini uscați pentru a îndepărta orice nisip.
Punețiporcini și vin în cratiță mică. Aducețisă fiarbă la foc mic; se ia de pe foc.
Lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Folosindlingură plită, transferați porcini la suprafață de lucru și tocați grosier. Filtru de linie cu prosop de hârtie umed; strecurați vinul într-un castron mic și rezervați.
Se topește untul într-o abilitate mare marepeste căldură medie-mare.
Adăugați crimini andshiitakes.
Se presară sare și piperși gătiți până se rumenesc, amestecând ocazional,aproximativ 8 minute.
Adăugați șalotă și amestecați până lamoale, aproximativ 1 minut.
Adăugați porcini tocateși vin strecurat. Se fierbe până aproape uscat, aproximativ 1 minut. Se amestecă cimbru. Condimenteazăgust cu sare și piper. Mișto.
Scoateți Brie din cutie, aruncând capaculși hârtie. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați coaja de susdin Brie; aruncați. Întoarce-l pe Brie la box.(Alternativ, stivuiți două straturi de 12 inci și pliați în sus în jurul fundului și părților laterale ale Brie, sertizând folia la margini, lăsând partea superioară expusă.) Amestec de ciuperci Movilă deasupra
Brie. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte.Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camereiînainte de a continua.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați Brie cuciuperci pe o foaie de copt cu margini.
Coacepână când brânza începe să se topească și ciupercilesunt încălzite, aproximativ 15 minute.
Transferați Brie în cutie pe farfurie.
Serviți fierbinte cufelii de vinete.
* Disponibil în secțiunea de produse a multor supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele italiene.
Pentru a tăia mai ușor blatul de Brie, puneți mai întâi brânza la congelator pentru câteva minute pentru a o întări ușor.