Braesola și salată de ciuperci și conopidă ușor murate cu Parmigiano crocant
Braesolan și salată de ciuperci și conopidă ușor murate cu Parmigiano crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.22 pe portie. O porție conține 126 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână rucola, ceapă, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Creveți pe mousse de avocado și castraveți ușor murați cu salată de mere, Salată de țelină și ciuperci cu Parmigiano ras, și Salată de ciuperci cu ulei de trufe și Parmigiano-Reggiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ciupercile, ceapa, conopida, frunzele de cimbru, ardeiul roșu zdrobit, oțetul și sarea într-un bol. Aruncați bine pentru a combina, acoperi și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră, amestecând o dată sau de două ori. Acest lucru va fel de găti legume și ușor murarea-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Măsline întregi Coapte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pe o tavă de foi căptușită cu un covor de silicon sau hârtie pergament, Faceți 4 cercuri plate de Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Coaceți discurile Parmigiano până când brânza arată aurie și dantelată, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți rundele de brânză din cuptor și lăsați să se răcească timp de 1 până la 2 minute, apoi slăbiți-le din tavă. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Împărțiți braesola între 4 farfurii de servire. Aruncați amestecul de ciuperci cu rucola și o picătură de ulei de finisare big fat. Gustați pentru a vă asigura că amestecul este delicios. Aranjați o grămadă de amestec de legume deasupra braesolei pe fiecare farfurie. Zdrobiți un disc Parmigiano pe fiecare farfurie.