Brânză Prăjită-Lasagna De Legume

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagnan cu legume prăjite cu brânză. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $2.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 587 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză ricotta, cartofi, tăiței lasagna și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna De Legume Cu Brânză, Lasagna de legume prăjite cu sos de ardei roșu prăjit, și Lasagna Cu Legume Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 42
Pulverizați partea inferioară și părțile laterale ale tăvii jelly roll, 15 1/2x10 1/2x1 inch, cu spray de gătit.
Așezați ardeii grași, ceapa, dovleceii, cartofii, ciupercile, uleiul, sarea condimentată piperată și busuiocul încastron mare; aruncați pentru a acoperi.
Răspândiți legumele în tigaie.
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când este crocant. Se răcește ușor.
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Pulverizați fundul și părțile laterale ale vasului de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit. Gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet.
Se amestecă brânza ricotta, pesto și ou. Tăiați grosolan legumele.
Așezați 3 tăiței pe lungime în vasul de copt.
Se întinde cu jumătate din amestecul de ricotta. Se acoperă cu 2 căni de legume și 1 cană de brânză provolone. Repetați straturile, începând cu tăiței. Se acoperă cu restul de 3 tăiței și legumele rămase.
Se presară cu brânză mozzarella.
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până când este fierbinte în centru și deasupra este maro auriu.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.