Brânză la grătar Zeke 's Bacon Maple De La' Di Bruno Bros. House of Cheese

Brânza la grătar Zeke 's Bacon Maple De La' Di Bruno Bros.House of Cheese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 1295 calorii, 50g de proteine, și 84G de grăsime fiecare. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de slănină, pâine crustă, Cheddar cabot clothbound și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până arțar ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes cu arțar-nuc ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Limburger Mac și brânză de la ' Di Bruno Bros. casa de brânză, Burrata cu roșii de moștenire de la ' Di Bruno Bros. House of Cheese, și Feta murată cu măsline Cerignolan și căpșuni de la ' Di Bruno Bros. House of Cheese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la căldură scăzută. Ungeți două felii de pâine. Întoarceți unul și stratificați brânza, ceapa și slănina deasupra.
Puneți-l în tigaie, cu untul în jos.
Întoarceți cealaltă felie de pâine unsă cu unt și lingurați jeleu de arțar pe ea. Așezați-l deasupra sandvișului cu fața deschisă în tigaie, cu jeleu în jos.
Secretul unei brânzeturi bune la grătar este să o gătiți la foc mic, astfel încât brânza să se topească, așa că nu grăbiți lucrurile. După aproximativ 8 minute, când brânza este topită, răsturnați sandvișul. Nu vă faceți griji dacă o parte din brânză se sfărâmă. Vor crispen marginile pâinii.
Începeți o a doua tigaie, una mică, la foc mediu. Puneți o bucată de unt în ea și, când se topește, spargeți un ou în tigaie. Gatiti-l la foc mediu timp de aproximativ 3 minute pentru un ou insorit. Întoarceți-l dacă doriți să-l prăjiți complet.
Puneți brânza la grătar și acoperiți-o cu oul prăjit. Dacă doriți să ridicați sandvișul cu mâinile, glisați oul înăuntru.
Notă: pentru o mulțime, faceți-le în sandvișuri cu fața deschisă și prăjiți-le sub broiler.
Adăugați câte un ou cu partea însorită în sus la fiecare la sfârșit. Pentru cele mai bune rezultate, începeți cu pâine prăjită; acoperiți-l cu slănină, ceapă, apoi brânză. Se fierbe până când brânza se bulează, apoi se scoate tigaia din broiler. Plăcuți fiecare sandwich, apoi adăugați o lingură de jeleu de arțar, urmată de un ou prăjit.