Brânză Gourmet La Grătar

Brânză Gourmet La Grătar
Gourmet brânză la grătar necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,72 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 452 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare și piper măcinat, pâine de secară germană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Brânză Gourmet La Grătar, Sandwich Cu Brânză Gourmet La Grătar, și Cheddar-Peach-Dijon Gourmet brânză la grătar și Centrul de alfabetizare alimentară CA pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de struguri într-o tigaie mare la foc mediu; sotati ceapa pana se inmoaie si se rumeneste usor, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați ceapa într-un castron mic, rezervând uleiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Periați ușor fiecare felie de pâine cu ulei de struguri din tigaie și condimentați cu sare și piper. Aranjați jumătate din feliile de pâine, cu ulei în jos, în tigaie. Topiți fiecare felie de pâine cu 1 felie de brânză Gouda, 1 felie de brânză provolone, inimi de anghinare și ceapă; top cu felii de pâine rămase, cu ulei în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
ProvoloneProvolone
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-Subţire-
GoudaGouda
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Gătiți sandvișurile până când pâinea este rumenită și crocantă și brânzeturile sunt topite, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Feliați fiecare sandwich în jumătate pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista