Brânză de șuncă și caserolă de banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă brânză și caserolă de banane. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 632 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cap la magazin și ridica crema, banane, sare și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Caserola de șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 pahare. Ungeți ambele părți ale pâinii și stratul 6 dintre ele în fundul vasului de copt, suprapunându-le după cum este necesar, dar păstrați-le uniforme.
Așezați feliile de șuncă deasupra pâinii și apoi bananele, încă 6 felii de pâine, apoi brânza, chipsurile de cartofi și slănina. Într-un castron separat, bateți împreună ouăle, laptele, smântâna, nucșoara, sarea și piperul.
Turnați asta peste caserolă aproape până sus.
Coaceți timp de 45 de minute până se rumenesc și se rumenesc.
Tăiați în pătrate și îndepărtați cu o spatulă, cum ar fi lasagna.