Brânză albastră și paie de arpagic
Brânză albastră și paie de arpagic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 47 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cremă de supă de țelină cu paie de brânză albastră, Brânză albastră și unt compus din arpagic, și Brânză Albastră-Cartofi Umpluți Cu Arpagic.
Instrucțiuni
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și untul într-un robot de bucătărie; pulsează să se amestece.
Adăugați brânză, arpagic, sare și piper; pulsați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Stropiți apa în amestecul de făină până când aluatul formează o bilă.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 16 x 8 inci. Înfășurați aluatul în folie de plastic; refrigerați 4 ore sau până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați aluatul transversal în felii de 64 (lățime de 1/4 inch).
Așezați 1/2 inch pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Răciți paiele complet pe rafturile de sârmă.