Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară

Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară
Brânză afumată și Fondue bere cu Bratwurst fiert la foc mic-bere, Bacon la gratar, ciuperci și pâine de secară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 1670 calorii, 73G de proteine, și 136g de grăsime. Pentru $ 7.7 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți ulei de canolan, slănină, gruyere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Bratwurst Fiert La Foc Mic, Bratwurst fiert la foc mic cu ceapă și varză murată, și Bratwurst fiert la foc mic cu ceapă și varză de varză roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: oală fondue și frigarui
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Preîncălziți un grătar pentru grătar direct. Dacă utilizați cărbune, aranjați-l astfel încât să aveți zone de căldură medie-înaltă și mică până la medie-mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Combinați brânzeturile într-un castron mare și aruncați cu amidonul de porumb. Aduceți lichidul de gătit brat la foc mic într-o cratiță medie la foc mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați brânza, câteva mâini la un moment dat și amestecați într-o mișcare de cifra opt cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
5
Bateți cele 2 linguri de muștar brun picant și sos fierbinte și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Brun PicantMuștar Brun Picant
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Transferați într-o oală de fondue și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Așezați o tigaie de picurare sub partea inferioară a grătarului și puneți slănina pe grătar. Gatiti pana cand sunt carbonizate frumos pe ambele parti si fierte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Transferați pe un platou sau pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Aruncați capacele de ciuperci cu o parte din uleiul de canola și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
10
Transferați capacele de ciuperci într-un coș de grătar și gătiți pe partea de căldură mai mare, aruncând ocazional, până când sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Ungeți pâinea de secară pe ambele părți cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Gratiți pâinea pe partea de căldură mai mare până când este prăjită și ușor carbonizată, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Pâine De SecarăPâine De Secară
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Transferați pe un platou sau pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Tăiați slănina, pâinea de secară și Bratwurst-ul fiert la foc mic în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Pâine De SecarăPâine De Secară
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
15
Serviți alături de fondue cu ciupercile și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
16
Preîncălziți grătarul pentru grătar direct, căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
17
Combinați berea, chimenul, coriandrul, semințele de muștar, ceapa, usturoiul și ghimbirul într-un vas mare. Apoi, adăugați bratwurst.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
18
Așezați oala pe grătarele grătarului și aduceți-o la foc mic. Fierbeți cârnații până la jumătate gătite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
19
Scoateți tigaia de pe grătar și lăsați bratwurst-ul să stea în lichid timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
20
Transferați bratele pe un platou sau pe o placă de tăiere și strecurați lichidul într-un bol, aruncați solidele. Rezervați lichidul pentru fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
21
Ungeți cârnații cu ulei de canola și grătați până când carcasele sunt crocante și se rumenesc și cârnații sunt fierți, 4 până la 6 minute pe fiecare parte. Păstrați cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista