Bourbon - somon de zahăr brun cu sos de ceapă
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Somonul cu zahăr brun Bourbon cu sos de ceapă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 467 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $5.08 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, apă, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ Sos de grătar Bourbon și zahăr brun, Somon de zahăr brun cu sos de muștar de rozmarin, și Zahăr Brun-Bourbon Bundt.
Instrucțiuni
Așezați somonul într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Combinați ceapa și următoarele 8 ingrediente (ceapa prin cimbru); se toarnă peste somon. Acoperiți și marinați în frigider 2 ore, întorcându-se ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați cerealele și nucile pecan într-o tigaie.
Coaceți la 350 timp de 7 minute sau până la prăjit.
Puneți amestecul într-un robot de bucătărie; pulsează de 4 ori sau până se toacă mărunt.
Scoateți somonul din marinată; rezervați marinada. Aranjați somonul în diagonală pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Se presară cu 3/4 linguriță sare.
Combinați 2 linguri de zahăr, miere și 1 1/2 lingurițe de apă, amestecând cu un tel.
Întindeți amestecul de miere peste somon; se presară cu amestec de cereale, apăsând ușor în somon.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
În timp ce somonul se coace, puneți marinada rezervată într-o cratiță mică. Aruncați tarhonul și cimbru. Aduceți marinada la fierbere la foc mediu-mare; gatiti pana se reduce la 3/4 cana (aproximativ 10 minute).
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.