Booties' n ' Rattles tort
Tortul Booties ' n ' Rattles ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 441 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 24. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Papuceii bebelușului, Copii Zornăie, și Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-alegeți).
Instrucțiuni
Lăsați ouăle separate să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați gălbenușurile de ou și coaja de portocală; bate bine.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă la amestecul de cremă și se amestecă bine (aluatul va fi gros). Într-un castron mic și cu bătătoare curate, bateți albușurile la viteză mare până se înțepenesc. Îndoiți în aluat.
Se toarnă într-un 13-in uns și făinat. x 9 inch. tigaie de copt.
Se coace la 375 CP timp de 25-30 minute sau până când scobitoarea introdusă în apropierea centrului iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute; inversați pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Transfer la un 15-in. x 12 inch. placă acoperită.
Așezați 3/4 cană de glazură fiecare în două boluri mici; nuanțați unul roz pastel și unul albastru pastel. Puneți deoparte 2-1 / 2 căni de glazură albă pentru tăiere și margine. Acoperiți și puneți bolurile deoparte. Tort de îngheț cu glazura albă rămasă.
Folosind ață dentară sau un cuțit ascuțit, marcați o linie dreaptă pe lungime în centrul tortului. Marcați linii drepte longitudinale suplimentare, împărțind tortul în patru secțiuni egale. Marcați patru linii pe lățime, împărțind tortul în total 20 de pătrate.
Pentru botine, introduceți vârful de patiserie simplu # 8 într-o pungă de patiserie sau o pungă de plastic cu gaură mică; adăugați glazură roz. În pătrate alternante, introduceți un punct alungit, ridicându-se la un capăt de la căldură (vezi fotografia 1).
Pentru zornăituri, utilizați vârful simplu # 8 și glazura albastră. În fiecare dintre pătratele goale, pipeți un punct mare și un punct mic, lăsând 3/4 in. între puncte. Utilizați vârful simplu # 2 și glazura albastră pentru a introduce o linie care leagă punctele (vezi fotografia 2).
Pentru tăiere, utilizați vârful simplu # 2 și glazura albă rezervată. Pipe un arc și tăiați pe fiecare bootie și un arc pe fiecare zuruitoare.
Utilizați vârful stea # 20 pentru a pipa rânduri de cochilii albe deasupra liniilor drepte. Pipeți un rând de scoici în jurul marginilor superioare și inferioare ale tortului.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "