Gingercrunch & meringue bombes este o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 22 de fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr tos, suc de portocale, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Aluat Bombes, Bomboane De Ciocolată Bombes, și Bombele de ciocolată Boozy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aliniați 6 ramekine mici sau căni de ceai cu folie alimentară sau folosiți o matriță de brioșă din silicon, dacă aveți una.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Bateți smântâna într-un castron mare până când își păstrează forma. Răzuiește semințele din păstaia de vanilie și adaugă-le în smântână cu zahărul, coaja de portocală și bezea. Se amestecă ușor, apoi se adaugă gingernut firimituri. Împărțiți între matrițele sau ceaiurile pregătite și congelați cel puțin 2 ore.
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru a face sosul, puneți sucul de portocale într-o tigaie cu zahărul și păstaia de vanilie. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Puneți făina de porumb într-un castron mic cu 2 lingurițe de amestec de suc de portocale. Se amestecă până se omogenizează, apoi se adaugă în tigaie. Fierbeți și amestecați până când lichidul s-a îngroșat, aruncați păstăia, apoi lăsați să se răcească. Sosul se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Pentru a servi, scoateți bombele din congelator și puneți-le la frigider timp de 10 minute. Întoarceți-le pe o farfurie, stropiți cu sos, apoi așezați o lingură mică de sorbet de portocale (vezi 'merge bine cu') lângă ele.