Boluri de pâine Pita cu umplutură de cuscus
Bolurile de pâine Pita cu umplutură de cuscus necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 212 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână roșii, ceapă verde, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Încercați Boluri cu cip Pita cu Hummus de ardei roșu prăjit, Boluri De Couscous De Conopidă De Pui La Grătar, și Boluri de cuscus cu năut Za ' atar și conopidă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Apăsați ușor 1 pâine pita într-un castron mediu pentru microunde. Cuptorul cu microunde la maxim 1 1/2 minute sau până când este crocant. Repetați procedura cu rondele de pâine pita rămase. Pune deoparte.
În timp ce pitas gătește, aduceți 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați cuscus; acoperiți și lăsați să stea 5 minute sau până când cuscusul este fraged și lichidul este absorbit. Pufați cuscusul cu o furculiță și transferați-l într-un castron mediu.
Adăugați fasole garbanzo și următoarele 6 ingrediente la cuscus; aruncați ușor. Puneți amestecul de cuscus uniform în bolurile de pâine pita. Completați fiecare porție cu 1 lingură de iaurt.