Blue Crab Dip

Blue Crab Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Blue Crab Dip. O porție conține 624 calorii, 39G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,8 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați puncte de pâine prăjită, brânză elvețiană, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare Crab Dip, Oală Fierbinte Cu Crab Albastru Din Golful Chesapeake, și Beignets De Crab Albastru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ceapa verde și usturoiul și sotati până se înmoaie. Se amestecă făina și se gătește 1 minut. Se amestecă treptat jumătate și jumătate și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UntUnt
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Îndoiți ușor carnea de crab fără a rupe bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
3
Se toarnă într - un vas de copt ușor uns de 8 x 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când se rumenesc ușor și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Serviți cu biscuiți sau puncte de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista