Blinele De Conopidă
Blinele de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 20 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Blinele De Conopidă, Blinele De Conopidă, și Blinele De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti conopida cu seminte de coriandru intr - o oala de 4 pana la 5 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana se inmoaie, 9 pana la 11 minute.
Transferați conopida cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Se scurge bine într-o strecurătoare, apoi se aruncă orice semințe agățate de conopidă și se usucă conopida.
Puneți ușor jumătate din flori într-un castron cu o furculiță și amestecați ușor floretele rămase.
Bateți împreună ouăle, făina, chervilul (dacă folosiți), pătrunjelul, menta, arpagicul, sarea, piperul și nucșoara într-un castron mare până se combină, apoi amestecați toată conopida.
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează. Lucrând în loturi de 6, aruncați lingurițe rotunjite de amestec de conopidă în tigaie, bătând fiecare ușor cu spatele lingurii pentru a se aplatiza într - o rundă de 1 1/2 până la 2 inci. Se prăjesc, întorcându-se o dată, până devin aurii și fierte, aproximativ 2 minute pe Lot și se transferă în platouri.
Adăugați mai mult ulei în tigaie între loturi, după cum este necesar.
Top fiecare fritter cu o bucată de somon și 1/4 lingurita CR fra fra.
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și la unele supermarketuri
* Conopida poate fi gătită și piure (fără amestec de ouă) cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.