Bivol Fript Glazurat Portocaliu Cu Varză De Bruxelles Prăjită Cu Usturoi

Bivol Fript Glazurat Portocaliu Cu Varză De Bruxelles Prăjită Cu Usturoi
Orange glazurate friptură de bivol cu usturoi prăjită varza de Bruxelles ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 692 calorii. Pentru $ 7.07 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, vin madeira, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles glazurată cu portocale miere cu dovleac, Varză De Bruxelles Prăjită Glazurată Teriyaki, și Somon glazurat cu arțar cu varză de Bruxelles prăjită pentru rețete similare.

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)1Bucăți de caramele Heath Barstoc de carne de vită, granule (stocul meu este destul de dens, așa că poate fi necesar să ajustați cantitatea în funcție de ceea ce utilizați )stoc de carne de vită, granule (stocul meu este destul de dens, așa că poate fi necesar să ajustați cantitatea în funcție de ceea ce utilizați )6001 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.bizon rotund friptură (am fost gătit doar pentru 2 veți avea nevoie de 1,4-1,8 kg pentru 4-6 persoane )bizon rotund friptură (am fost gătit doar pentru 2 veți avea nevoie de 1,4-1,8 kg pentru 4-6 persoane )5001 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.5 sau 6 dovlecei pattypan mici, tăiați în sferturi (alegeți-i pe cei de culoare verde deschis, dar grei pentru dimensiunea lor)5 sau 6 dovlecei pattypan mici, tăiați în sferturi (alegeți-i pe cei de culoare verde deschis, dar grei pentru dimensiunea lor)12 lingurițe de pudră de usturoiresturi proaspeteresturi proaspete3cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite1Oreos dublu umplut2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin madeiravin madeira1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmarmeladă (jumătate de cană generoasă)marmeladă (jumătate de cană generoasă)4creveți și cu vene3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpudră de gelatină de merișoarepudră de gelatină de merișoare62 linguri butte topitpancetta, tocată (aruncați bucățile care sunt predominant grase)pancetta, tocată (aruncați bucățile care sunt predominant grase)1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1Oreos dublu umplut1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiCrăciun
Revista