Bistec Con Chiles Verdes

Bistec Con Chiles Verdes
Bistec Con Chiles Verdes necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1282 calorii, 58G de proteine, și 99G de grăsime fiecare. Pentru $13.4 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ardei iute poblano, semințe de muștar, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 30 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Bistec Con Chiles Verdes, Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), și Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Stropiți puțină măsline pe fiecare friptură și presărați 1 lingură adobo lui Aaron pe fiecare parte a fripturilor. Lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3
Între timp, folosind o tigaie sotată la foc mediu, adăugați 1 lingură de ulei de măsline, poblano prăjit și ardei iute și ceapă. Gatiti 5 minute, pana cand ceapa este translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți și răciți.
5
Apoi, într-o tigaie mare de sote, adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și șalota. Gatiti usor la foc mediu pana devine translucid, aproximativ 5 minute. Apoi adăugați amestecul de ceapă chile și gătiți încă 5 minute. Apoi adăugați nopalele. Se condimentează cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
NopalesNopales
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pe un grătar fierbinte, gătiți friptura timp de 7 până la 8 minute pe fiecare parte până când este mediu-rar și scoateți-o de pe grătar. Se lasă să se odihnească timp de 5 minute, apoi se taie în bucăți de 1 inch. Împărțiți amestecul de chile-ceapă pe 4 farfurii și acoperiți cu friptura feliată. Apoi, acoperiți cu puțin unt de epazot, oricât de mult doriți, și puneți farfuria sub un pui de carne doar câteva secunde, suficient de mult pentru ca untul să se topească. Gata de plecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat2 Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Serviți și bucurați-vă!
8
Încălziți o tigaie uscată la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se toarnă semințele de chimen, coriandru, fenicul și muștar împreună cu bucățile de ardei iute ancho și pasilla. Toast, amestecând constant, până când este foarte aromat și începe să fumeze, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10
Aruncați amestecul pe o farfurie și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei. Se macină într-o pulbere fină într-o râșniță de condimente sau râșniță de cafea curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
11
Puneți pulberea într-un castron mare și adăugați oregano, boia de ardei, praf de usturoi și praf de ceapă. Amestecați-le foarte bine pentru a le combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Păstrați adobo într-un recipient etanș sau într-o pungă de plastic resigilabilă într-un loc răcoros și întunecat timp de până la o lună.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
13
Într-un blender, curățați epazotul, coriandrul, usturoiul, sucul de lămâie, sarea și piperul cu 1/2 cană de apă. Apoi luați piure de plante și amestecați bine cu untul înmuiat până când apare un unt verde. Odată amestecat, puteți înfășura în hârtie pergament și îngheța. Se păstrează până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat2 Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Ingrediente

2smallsardei iute ancho, cu tulpină, însămânțată, dezvelită și sfâșiată în bucăți miciardei iute ancho, cu tulpină, însămânțată, dezvelită și sfâșiată în bucăți mici1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș227ardei habenerount, înmuiatunt, înmuiat2smallsardei iute pasilla, cu tulpină, însămânțată, dezvelită și sfâșiată în bucăți miciardei iute pasilla, cu tulpină, însămânțată, dezvelită și sfâșiată în bucăți mici591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de coriandrusemințe de coriandru591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbunch epazote frunze, culese (desprebunch epazote frunze, culese (despre591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciorchine de coriandru proaspăt, tocat aproximativ (aproximativciorchine de coriandru proaspăt, tocat aproximativ (aproximativ12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjitecrumble de carne vegetariană congelatăcrumble de carne vegetariană congelată2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună1ardei iute chile, prăjit, decojit și însămânțat, feliat subțireardei iute chile, prăjit, decojit și însămânțat, feliat subțire1Suc de varSuc de var1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnopales, la grătar timp de 5 minute pe fiecare parte și feliatenopales, la grătar timp de 5 minute pe fiecare parte și feliate3Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei de măsline, plus suplimentar pentru a stropi pe fripturiulei de măsline, plus suplimentar pentru a stropi pe fripturi2Crustă: firimituri de biscuiți grahamumărumăr1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloregano întreg uscat (de preferință Mexican)oregano întreg uscat (de preferință Mexican)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPaprika spaniolă (pimenton), de preferință dulce sau fierbintePaprika spaniolă (pimenton), de preferință dulce sau fierbinte2ardei iute poblano, prăjiți, curățați și însămânțați, feliați subțireardei iute poblano, prăjiți, curățați și însămânțați, feliați subțire1Oreos dublu umplutplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1(vinete)ceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri907ardei habeneroNew York Strip steaks (1/2 o friptură pe porție)New York Strip steaks (1/2 o friptură pe porție)1ceapă albă, feliată subțireceapă albă, feliată subțire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de muștar galbensemințe de muștar galben

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Cava Mestres Reserva Brut 1312. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate97
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista