Biscuiți Savuroși

Biscuiți Savuroși
Blinele savuroase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 50 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 38 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei gras, ardei gras, făină plus 1/2 cană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Șuncă De Țară Savuroasă Și Biscuiți De Porumb, blinele de spanac | cum se fac blinele de spanac / Palak pakoras, și blinele de năut | cum se fac blinele de năut / Chana vadas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă. După 15 minute, adăugați o altă cană apă caldă și făină, amestecând cu o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc suficient pentru a amesteca aluatul fără a frământa. Acoperiți vasul și puneți-l deoparte într-un loc cald pentru a crește timp de 2 sau 3 ore sau până când dimensiunea este dublată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Când aluatul a crescut, dizolvați sarea în ceașca rămasă de apă caldă și adăugați-o, amestecând-o în aluat cu mâinile. Aluatul va arăta raggedy la început, dar treptat va forma o textură mai cremoasă, deși încă cocoloasă. Folosind mâinile ca o paletă, bateți aluatul până când este neted și uniform în textură. Dacă este necesar, bateți încă 1/2 cană de făină. Ar trebui să se simtă mai mult ca un aluat uscat decât un aluat de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Bateți în pepperonata, apoi lăsați deoparte sub o cârpă timp de 15 minute.
4
Într-o tigaie înaltă, încălziți uleiul la 360 de grade F. Aruncați caperele în ulei. După 30 de secunde, îndepărtați și rezervați majoritatea caperelor lăsând unele în urmă pentru a aroma uleiul. Mâinile umede și strângeți un pic de aluat în 1 mână, apoi transferați aluatul pe cealaltă mână și lăsați-l cu grijă în ulei. Lucrați în loturi pentru a evita supraaglomerarea tigaiei și scăderea temperaturii uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
De îndată ce biscuiții sunt maro auriu, întoarceți și rumeniți a doua parte.
6
Serviți imediat, în timp ce este crocant și fierbinte, cu caperele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
7
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se adaugă ardeii și se sotează la foc mare 4 minute, până se rumenesc la margini și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
9
Adăugați oțetul de sherry și sarea și piperul, după gust, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți timp de 5 până la 7 minute, până când ardeii sunt fragede. Reglați condimentele și lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Oțet De SherryOțet De Sherry
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții50
Scor De Sănătate2
Revista