Biscuiți Savuroși
Blinele savuroase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 50 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 38 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei gras, ardei gras, făină plus 1/2 cană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Șuncă De Țară Savuroasă Și Biscuiți De Porumb, blinele de spanac | cum se fac blinele de spanac / Palak pakoras, și blinele de năut | cum se fac blinele de năut / Chana vadas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă. După 15 minute, adăugați o altă cană apă caldă și făină, amestecând cu o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc suficient pentru a amesteca aluatul fără a frământa. Acoperiți vasul și puneți-l deoparte într-un loc cald pentru a crește timp de 2 sau 3 ore sau până când dimensiunea este dublată.
Când aluatul a crescut, dizolvați sarea în ceașca rămasă de apă caldă și adăugați-o, amestecând-o în aluat cu mâinile. Aluatul va arăta raggedy la început, dar treptat va forma o textură mai cremoasă, deși încă cocoloasă. Folosind mâinile ca o paletă, bateți aluatul până când este neted și uniform în textură. Dacă este necesar, bateți încă 1/2 cană de făină. Ar trebui să se simtă mai mult ca un aluat uscat decât un aluat de pâine.
Bateți în pepperonata, apoi lăsați deoparte sub o cârpă timp de 15 minute.
Într-o tigaie înaltă, încălziți uleiul la 360 de grade F. Aruncați caperele în ulei. După 30 de secunde, îndepărtați și rezervați majoritatea caperelor lăsând unele în urmă pentru a aroma uleiul. Mâinile umede și strângeți un pic de aluat în 1 mână, apoi transferați aluatul pe cealaltă mână și lăsați-l cu grijă în ulei. Lucrați în loturi pentru a evita supraaglomerarea tigaiei și scăderea temperaturii uleiului.
De îndată ce biscuiții sunt maro auriu, întoarceți și rumeniți a doua parte.
Serviți imediat, în timp ce este crocant și fierbinte, cu caperele rezervate.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mare până aproape de fumat.
Se adaugă ardeii și se sotează la foc mare 4 minute, până se rumenesc la margini și se înmoaie.
Adăugați oțetul de sherry și sarea și piperul, după gust, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți timp de 5 până la 7 minute, până când ardeii sunt fragede. Reglați condimentele și lăsați-le deoparte să se răcească.