Biscuiți Sandwich Cu Ciocolată Dublă
Cookie-urile Sandwich cu ciocolată dublă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 42. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, smântână grea, pudră de cacao cu proces olandez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Sandwich Cu Ciocolată Dublă, Dublu Ciocolata Eggnog Sandwich Cookie-Uri, și Cookie-Uri Sandwich Cu Inimă Dublă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, pudra de cacao, praful de copt și sarea.
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric până devin palide și pufoase, apoi bateți în gălbenuș și vanilie. La viteză mică, amestecați amestecul de făină în 3 loturi doar până se formează un aluat. Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare bucată într-un pătrat de 6 inci, apoi răciți, înfășurat în folie de plastic, până când este ferm, 2 până la 3 ore.
Aduceți smântâna și siropul de porumb doar la foc mic într-o cratiță mică și grea, apoi amestecați în ciocolată topită. Se amestecă untul și vanilia până se omogenizează. Acoperiți suprafața cu hârtie pergament și răciți, amestecând ocazional, până când este foarte gros, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 177° cu suportul în mijloc. Unt 2 foi mari de copt.
Rulați 1 bucată de aluat între foi de hârtie pergament într - un dreptunghi de 14 x 10 inci (grosime de 1/8 inch). Glisați aluatul în pergament pe o tavă și congelați până când aluatul este ferm, aproximativ 10 minute. Repetați cu aluatul rămas.
Tăiați cât mai multe runde posibil din primul pătrat răcit cu tăietor, rezervând și răcind resturi, apoi transferați rapid fursecurile pe o foaie de copt unsă cu unt, aranjându-le la o distanță de 1/2 inch. (Dacă aluatul devine prea moale, reveniți la congelator până când este ferm.)
Presărați jumătate din fursecuri cu zahăr decorativ (dacă folosiți), apoi coaceți fursecurile până când sunt coapte și ușor umflate, 10 până la 12 minute. Se răcește pe foaie pe raft 5 minute, apoi se transferă în raft pentru a se răci complet (cookie-urile vor fi clare pe măsură ce se răcesc).
Faceți mai multe fursecuri cu aluatul și resturile rămase (reroll o singură dată).
Bateți ganache cu un mixer electric la viteză mare doar până când este ușor și pufos.
Transferați într-o pungă de plastic sigilabilă (tăiați 1/8 până la 1/4 inch Din 1 colț cu foarfeca). Puneți ganache pe părțile plate ale fursecurilor simple, apoi acoperiți cu fursecuri cu zahăr pentru a face sandvișuri. Se răcește, stratificat între foi de pergament, într-un recipient etanș până când umplerea este setată, cel puțin 1 oră.
Notele bucătarului: aluatul poate fi răcit până la 2 zile. Ganache poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, suprafața sa acoperită cu pergament. Aduceți la temperatura camerei, apoi bateți cu mixerul înainte de utilizare. Cookie-urile sandwich păstrează, refrigerate, 4 zile.