Biscuiți De Homar
Lobster Bisque ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 446 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii coapte cu viță de vie, ulei de măsline, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar, Biscuiți De Homar, și Biscuiți De Homar.
Instrucțiuni
Umpleți un ceainic de 6 litri plin cu trei sferturi cu apă sărată și aduceți la fierbere. Plonjați homarul cu capul în apă și gătiți, acoperit, la foc mare 8 minute.
Transferați homarul cu clești într-un castron mare și într-o cană de măsurare rezervați 2 căni de lichid de gătit.
Lăsați homarul să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucurile, răsuciți coada și ghearele și rezervați sucurile. Rezervați tomalley și aruncați sacii de cap și orice icre.
Scoateți carnea din gheare și coadă, rezervând cochilii și corpul homarului. (Carnea de homar nu va fi gătită.) Tăiați grosolan carnea și transferați-o într-un castron. Carne de homar rece, acoperită.
Se toacă ceapa, țelina, morcovul și roșiile și se înjumătățește capul de usturoi în cruce. Într-un ceainic greu de 6 litri, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și fierbeți cojile și corpul de homar rezervate, amestecând ocazional, 8 minute.
Adăugați legume, usturoi, ierburi, boabe de piper, coniac și Sherry și fierbeți, amestecând, până când aproape tot lichidul este evaporat, aproximativ 5 minute.
Adăugați stoc și rezervat tomalley și lichid de gătit. Se fierbe amestecul, neacoperit, amestecând ocazional, 1 oră.
Se toarnă amestecul printr-o sită fină într-o cratiță mare, apăsând și aruncând solidele.
Se amestecă pasta de roșii și se fierbe la foc mic până se reduce la aproximativ 3 căni, aproximativ 10 minute.
Adăugați smântână și fierbeți bisque 5 minute. Într-un castron mic se amestecă împreună amidon de porumb și apă și se amestecă în bisque. Se fierbe biscuitul, amestecând, 2 minute. (Bisque se va îngroșa ușor.)
Adăugați carne de homar cu orice sucuri rezervate și fierbeți bisque 1 minut sau până când carnea de homar este doar gătită. Condimentează bisque cu sare și piper.