Biscuiți De Coacăze
Biscuiți de coacăze ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 255 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Un amestec de unt, lapte, făină nealbită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți De Coacăze, Biscuiți De Coacăze, și Biscuiți De Coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 425 circulat F. tapetați o tigaie cu jumătate de foaie cu hârtie pergament.
Bateți laptele și 2 ouă împreună într-un castron mic; pus deoparte. Cernem făina, praful de copt, zahărul, sarea și nucșoara într-un castron mediu.
Adăugați untul și amestecați rapid pentru a acoperi untul cu amestecul de făină. Folosind un blender de patiserie, tăiați untul în făină, răzuind untul de pe blender după cum este necesar, până când amestecul seamănă cu firimiturile de pâine grosieră cu câteva bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Bateți laptele și 2 ouă împreună într-un castron mic; pus deoparte. Cerneti ingredientele uscate impreuna in vasul unui mixer cu suport greu.
Adăugați untul. Atașați vasul la mixer și potriviți-l cu accesoriul cu palete.
Se amestecă la viteză medie-mică până când amestecul pare măcinat cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Se amestecă coacăzele. Reduceți viteza mixerului la minim.
Adăugați amestecul de lapte, amestecând doar până când aluatul abia se unește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și presărați deasupra aproximativ 2 linguri de făină. Frământați aluatul de câteva ori, doar până când nu se lipeste de suprafața de lucru. Nu suprasolicitați aluatul. Suprafața va fi făinată, dar interiorul aluatului trebuie să rămână pe partea umedă. Întindeți ușor aluatul într-o rundă groasă de 3/4 inci.
Folosind un tăietor de biscuiți canelat de 2 1/2 inci, scufundând tăietorul în făină între tăieturi, tăiați biscuiții (tăiați drept în jos și nu răsuciți tăietorul) și așezați 1 1/2 inci pe tigaia pregătită pe jumătate de foaie. Pentru a scoate cei mai mulți biscuiți din aluat, tăiați biscuiții apropiați în cercuri concentrice. Adunați resturile de aluat, frământați foarte ușor și repetați pentru a tăia mai multe scones. Ar trebui să obțineți două scones din al doilea lot de resturi.
Periați ușor vârfurile biscuiților cu oul bătut, asigurându-vă că nu lăsați oul să picure pe părți (ceea ce ar inhiba o creștere bună).
Introduceți biscuiții în cuptor și reduceți imediat căldura la 400 F.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se răcește pe tigaie câteva minute, apoi se servește cald sau se răcește complet.
Retipărit cu permisiunea lui Sarabeth
Brutărie: de la mâinile mele la ale tale de Sarabeth Levine cu Rick Rodgers, 8 octombrie 2010 Rizzoli New York