Biscuitul cu dovlecei și pere este un fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 8. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 190 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Biscuit De Dovleac De Iarnă Cu Curry, Biscuit De Dovleac Cu Curry, și Biscuit De Dovleac Cu Curry.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membrana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Semințe
3
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt; coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până se înmoaie. Mișto. Peel squash; pulpă de piure. Puneți deoparte 3 1/2 căni de pulpă, rezervând dovleceii rămași pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați pere și ceapă tocate; saut 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Pere
6
Adăugați pulpă de dovleac, apă și următoarele 5 ingrediente (apă prin piper). Aduceți la fierbere; acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Suc De Fructe
Apă
7
Așezați o treime din amestecul de dovlecei într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă amestecul pur într-un castron mare; repetați procedura cu amestecul de dovlecei rămas. Întoarceți amestecul de dovlecei în tigaie; se amestecă jumătate și jumătate. Gatiti la foc mic 3 minute sau pana se incalzeste bine. Supă de oală în boluri și garnisiți cu felii de pere.