Biscuiți Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată Dublă În Lot Mic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu ciocolată dublă cu ciocolată. O porție conține 97 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, ulei de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Fursecuri Cu Cupă Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Dublă-Lot Mic, Lot Mic Brioșe Cu Banane Cu Ciocolată Dublă Din Grâu Integral, și Fursecuri cu ciocolată - lot mic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Tapetați două foi de copt cu folie antiaderentă sau pergament paper.In un castron pentru microunde sau o ceașcă de măsurare Pyrex, combinați chipsurile de ciocolată de 1/3 cană și cele 4 linguri de ulei de cocos. Dacă uleiul de cocos este solid, încălziți-l puțin înainte de măsurare. Cuptorul cu microunde amestecul timp de 30 de secunde la mare. Se amestecă bine până se topește complet și se omogenizează.
Se adaugă pudra de cacao și se amestecă până se omogenizează, apoi se lasă deoparte să se răcească.
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron și puneți aside.In un bol de amestecare, bateți zahărul și oul cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase. Bateți vanilia și amestecul de ciocolată topită răcit. Cu mâna, amestecați amestecul de făină. Asigurați-vă că aluatul este rece și adăugați restul de 1/3 cană de chipsuri de ciocolată și nuca de cocos. În acest moment, aluatul ar trebui să-și păstreze forma atunci când este scobit. Dacă nu, răciți aluatul timp de 30 de minute.Aruncați aluatul îngrămădind linguri la aproximativ 2 centimetri distanță pe foile de copt pregătite. Pentru cookie-urile mai plate, apăsați ușor vârfurile în jos.
Coaceți câte o foaie pe rând timp de aproximativ 10 minute sau până când este setată și crăpată.
Se lasă să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a termina răcirea.