Biscuiți cu cârnați ierburi
Biscuiții cu cârnați cu ierburi durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 124 de calorii, 4 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă servește 14 și costă 25 de cenți per porție. Dacă aveți oregano sau ceapă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 16%. Rețete similare includ mini biscuiți cu cârnați și ierburi, biscuiți cu ierburi și biscuiți cu ierburi cu brânză.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, gătiți cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere. Într-un castron mare, combinați amestecul de biscuiți, brânza, oregano, ceapa și coriandru.
Bateți oul și laptele; amestecați ingredientele uscate până când se umezesc. Se amestecă cârnații.
Puneți linguri în grămadă pe foile de copt unse.
Coaceți la 425° timp de 8-10 minute sau până se rumenesc ușor.
Serviți cald. Pune la frigider eventualele resturi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Biscuiții funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "