Biscuiți Cu Brânză
Scones de brânză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 32. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 67 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Dacă aveți la îndemână lapte, praf de copt calumet, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cimbru Trei Brânză Cremă De Brânză Dovleac Scones, Biscuiți cu șuncă și brânză, și Trei Biscuiți Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Tăiați în unt cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă brânzeturile.
Bateti ouale si laptele pana se omogenizeaza. Faceți bine în centrul amestecului de făină.
Adăugați amestecul de ouă; se amestecă cu furculița până când amestecul formează aluat rigid. Frământați ușor aluatul până când se ține împreună. Pat sau rola la 1/2-inch grosime; se taie în runde de 3-inch cu tăietor de biscuiți cu făină, rerolling resturi după cum este necesar pentru a face 10 runde.
Așezați pe foaia de copt acoperită cu pergament.
Coaceți 15 până la 17 min. sau până se rumenesc.