Biscotti De Afine-Fistic

Biscotti De Afine-Fistic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Biscotti de afine-fistic. Această rețetă servește 15 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 247 calorii. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Biscotti Cu Fistic De Afine, Biscotti Cu Fistic-Afine, și Biscotti Cu Fistic De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați o foaie mare de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați 3ouă și vanilie și bateți cu un mixer electric la viteză mică până când sunt combinate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Se amestecă afine și fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Nuci De FisticNuci De Fistic
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și împărțiți-l în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un buștean plat de aproximativ 14 inci lungime și 2 inci lățime. (Aluatul va fi lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Așezați buștenii pe foaia de copt pregătită la câțiva centimetri distanță.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Într-un castron mic, bateți oul rămas și periați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Presărați cu zahăr șlefuit, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
9
Coaceți buștenii până când sunt fermi la atingere, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Așezați foaia de copt pe o grătar și lăsați buștenii să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
11
Cuptorul inferior la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Transferați buștenii pe o tăietură și folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia cu atenție fiecare în 18 felii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Așezați feliile tăiate cu fața în jos pe foaia de copt și readuceți-le la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
14
Coaceți până când cookie-urile încep să devină clare, aproximativ 8minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Transferați cookie-urile pe rafturi și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista