Bere De Ghimbir
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și băuturi vegetariene? Berea de ghimbir ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, zahăr, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare includ Bere De Ghimbir, Bere De Ghimbir, și Bere De Ghimbir.
Instrucțiuni
Radeți câte 2 linguri de coajă de lămâie și portocală. Strângeți 1/3 cană suc de lămâie din 3 dintre lămâi. Pune deoparte. Într-un procesor de alimente, pulsați ghimbirul, mierea și zahărul până când se combină.
Adăugați sucurile de portocale și lămâie și procesați.
Transferați într-un recipient mare cu capac.
Adăugați zestele de portocale și lămâie și 2 căni de apă clocotită și amestecați până se dizolvă zahărul. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați cel puțin 24 de ore și până la 5 zile. Pentru a servi, strecurați baza de ghimbir-bere într-un ulcior. Tăiați subțire lămâia și portocala rămase pentru a forma cercuri.
Adăugați feliile și apa minerală în ulcior și amestecați.
Se servește peste gheață.