Beancurd bastoane fript cu sos de soia, ghimbir și miere

Beancurd bastoane fript cu sos de soia, ghimbir și miere
Beancurd bastoane fript cu sos de soia, ghimbir, și miere este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 44 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă de la Serious Eats are 45 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, fulgi de ardei iute, măcinați grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Beancurd bețișoare fierte la foc mic cu pastă de fasole Chili, Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru, și miere ghimbir fript grapefruit.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de soia, mierea, piperul, ghimbirul și fulgii de piper într-un castron mediu și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați bețișoarele de caș de fasole rehidratate într-o oală și acoperiți cu apă. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți din apă și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Când sunteți gata să serviți, bateți bățul de caș de fasole uscat și tăiați-l în segmente de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Așezați-le pe o foaie de copt sau o tigaie tapetată cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Ungeți glazura pe bețișoarele de caș de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Așezați-le sub broiler și gătiți până când blaturile sunt puțin crocante, 3 până la 5 minute. Verificați în ultimul minut pentru a preveni arderea.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista