Bea cartea: Arnie Palmer Jelly Shots
Bea cartea: Arnie Palmer Jelly Shots este un fără gluten și fără lactate băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 351 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, vodcă de ceai, gelatină knox și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bea cartea: fotografii de jeleu de modă veche, Bea cartea: Pimm ' s No. 1 Cup Jelly Shots, și Bea cartea: Blue Hawaii Jelly Shots.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie. Încurcă pene de lămâie. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se strecoară imediat. Lăsați siropul să se răcească la temperatura camerei.Scurtătură: un amestec de 50-50 de concentrat de limonadă congelat și apă poate fi înlocuit cu sirop de lămâie. Asigurați-vă că strecurați pentru a îndepărta orice pulpă de lămâie!
Combinați zahărul și apa într-o cratiță medie.
Se încălzește la foc mediu până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Se toarnă ceaiul preparat într-o cratiță mică și se presară cu gelatină. Lăsați gelatina să se înmoaie timp de un minut sau două.
Se încălzește amestecul la foc foarte mic, amestecând continuu, până se dizolvă gelatina, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vodca cu ceai dulce. Gustați și adăugați siropul simplu, dacă doriți.
Se toarnă amestecul în tigaie și se dă la frigider până se fixează, 1 până la 2 ore. (Când este setat, amestecul va fi tulbure.) Pregătiți lămâia
Se toarnă siropul de lămâie într-o cratiță mică și se presară cu gelatina. Lăsați gelatina să se înmoaie timp de un minut sau două.
Se încălzește amestecul la foc foarte mic, amestecând continuu, până se dizolvă gelatina, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vodca. Lăsați amestecul să se răcească ușor.
Strat din frigider. Folosind o furculiță, greblați amestecul setat până se formează globule mici și uniforme. Puneți amestecul de limonadă în tigaie peste ceai
Strat. Întoarceți tigaia la frigider până când este complet setată, câteva ore sau peste noapte.
Pentru a servi, tăiați în formele dorite. Face 18 la 24 Fotografii jeleu.