Bețișoare de pește Halibut cu sos Tartar de mărar-caper

Bețișoare de pește Halibut cu sos Tartar de mărar-caper
Bețișoare de pește Halibut cu sos Tartar de mărar-caper este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $25.77 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2126 calorii, 144g de proteine, și 143g de grăsime. 185 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica capere, ou, maioneza, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Bețișoare de pește cu sos Tartar, Burger de somon cu sos Tartar de mărar/Caper și Ceviche de ceapă roșie, și Batoane de pește crocante cu sos Tartar.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 5 ingrediente în castron. Se condimentează cu piper. Acoperiți și răciți sosul tartar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Întindeți panko pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
3
Bateți oul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Presărați peștele cu sare și piper. Lucrând în loturi, acoperiți peștele în ou. Coat în panko; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați jumătate de pește și gătiți, întorcându-vă des, până când peștele este opac în centru și auriu pe toate părțile, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Transferați pe 2 farfurii; acoperiți pentru a se încălzi. Repetați cu uleiul și peștele rămas. Lingurați sosul tartru alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate64
Revista