Batoane Proaspete De Lămâie

Batoane Proaspete De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați batoanele proaspete de lămâie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 177 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână migdale albite, suc de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Nori de lămâie Meyer cu frișcă de lămâie și afine proaspete, și Cupcakes vegane cu lămâie cu umplutură proaspătă de fructe de pădure și cremă de unt de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Răspândiți migdalele în tigaie metalică de 13 pe 9 inci și coaceți timp de 10 minute, până când sunt parfumate și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Transferați nucile pe o placă și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
4
Așezați migdalele în vasul unui robot de bucătărie și pulsați în 10 impulsuri de o secundă pentru a măcina grosier. Rupeți prăjiturile de pâine scurtă în bucăți mici, adăugați la migdale, apoi pulsați din nou până când amestecul este măcinat fin și începe să se aglomereze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
5
Transferați firimiturile în aceeași tigaie, răspândind uniform, apoi apăsați ferm firimiturile în fundul tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți la 350 până devin aurii și setați, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Într-un castron, amestecați împreună zahărul și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Bateți sucul de lămâie, apoi ouăle și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Se toarnă amestecul de lămâie peste crusta caldă, se reduce temperatura cuptorului la 300 și se coace până se fixează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați tigaia într-un raft și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Tăiați în 20 de batoane și praf cu zahărul cofetarilor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista