Batoane De Var De Ciocolată Albă
Bare de var ciocolata alba ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, coajă de tei, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Batoane de Cheesecake cu ciocolată albă și Lime, Lime și ciocolată albă Cheesecake Baruri, și Batoane de Cheesecake cu ciocolată albă și Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. În castron mediu, amestecați 3/4 cană făină, 1/4 cană zahăr, 1/4 cană unt, nuci pecan, sare și gălbenuș de ou. Apăsați pe partea de jos și pe laturile de 1/2 inch în sus ale tigaiei pătrate unse, 9x9x2 inci.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până devin aurii.
În castron mediu, bateți 1 cană de zahăr, 1 lingură de făină, coaja de tei, sucul de lămâie, 3 ouă și culoarea alimentelor cu mixer electric la viteză medie până se îngroașă ușor.
Se toarnă peste stratul copt.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau doar până când nu rămâne nicio indentare când este atinsă ușor în centru. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
În cratița de 1 litru, încălziți chipsurile de copt, 2 linguri de unt și siropul de porumb la foc mic, amestecând continuu, până se omogenizează. Se amestecă în apă până se întinde.
Întindeți barele răcite cu glazură. La frigider 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri. Completați fiecare cu zmeură. A se păstra acoperit la frigider până la 48 de ore.